Privatumo politika

Lietuvos nacionalinis dailės muziejus, siųsdamas savo naujienlaiškius, renka ir saugo šiuos paslaugą užsisakiusių asmenų duomenis: elektroninio pašto adresas, vardas ir pavardė (neprivalomi), registracijos data, IP adresas, buvimo vieta (nustatoma pagal IP, jeigu įmanoma), registravimosi būdas, sutikimo gauti naujienlaiškius data, laiškų atidarymo ir veiksmų juose statistika.

 

Iš šios saugomos informacijos Lietuvos nacionalinis dailės muziejus naujienlaiškių siuntimo tikslais naudoja tik elektroninį paštą, kurį Jūs savanoriškai nurodote užsakydami paslaugą. Kitiems tikslams Jūsų elektroninis paštas nėra ir nebus naudojamas.

 

Užtikriname, kad Lietuvos nacionalinis dailės muziejus imasi tinkamų technologinių ir organizacinių priemonių, siekiant apsaugoti mums pateiktą Jūsų informaciją, o šie duomenys nėra ir nebus perduodami trečiosioms šalims. Įsipareigojame, kad nenumatyto saugos incidento atveju per 72 valandas informuosime Jus apie Jūsų duomenų saugumo būklę.

 

Kiti duomenys yra automatiškai surenkami trečiosios šalies „MailerLite“, kurios programinę įrangą naudojame naujienlaiškių siuntimui, naujienlaiškių gavėjų sąrašų sudarymui ir valdymui. „MailerLite“ turi prieigą prie duomenų, kuriuos surenkame apie Jus, ir juos naudoja, teikdama naujienlaiškio siuntimo paslaugą. Išsamią informaciją apie tai, kaip „MailerLite“ naudoja Jūsų duomenis, galite rasti čia: https://www.mailerlite.com/privacy-policy.

 

Jūs visada galite atsisakyti naujienlaiškio siuntimo paslaugos, spausdami mygtuką „Atsisakyti“, esantį kiekvieno naujienlaiškio apačioje. Norėdami sužinoti, kokius duomenis esame apie Jus surinkę, arba paprašyti juos sunaikinti, rašykite adresu info@lndm.lt.

 

Valstybės biudžetinė įstaiga Lietuvos nacionalinis dailės muziejus (ISSN 1648-8881). E. paštas: info@lndm.lt. Tel.: (8 5) 262 1883.