Paramos koncertas „Muzikinis linkėjimas“

2016 m. gruodžio 18 d., 16 val.

Muzikinis linkëjimas
Muzikinis linkėjimas

Artėjant gražiausioms metų šventėms, muzikai kviečia į kalėdinį muzikinį vakarą Vilniaus paveikslų galerijoje. Šių metų gruodžio 18 d., sekmadienį, 16.00 val. paramos koncertas „Muzikinis linkėjimas“ klausytojus pasitiks jau dešimtą kartą.

 

Susiburdami ir vasarą, ir žiemą jaunieji menininkai kviečia kiekvieną prisidėti prie paramos su onkologinėmis ligomis kovojantiems vaikams. Tikėdami, kad palinkėjimai pildosi, o muzika padeda susivienyti, menininkai siunčia muzikinius kūrinius ir kviečia būti šalia tų, kuriems pagalbos ir paramos šiuo metu reikia labiausiai.

 

Kalėdinio „Muzikinio linkėjimo“ scenoje išvysime smuikininkes Dalią Kuznecovaitę, Justiną Auškelytę, Mildą Kraujutaitytę, altininką Mintautą Kriščiūną, violončelininką Roką Vaitkevičių, pianistus Simoną Zajančauskaitę-Giedraitę, Akvilę Šileikaitę, Dominyką Girčių, Dmitrijų Golovanovą, klarnetininką Vytautą Giedraitį, fleitininką Paulių Gefeną, vokalinį trio „The Ditties“: Veroniką Čičinskaitę-Golovanovą, Rūtą Švipaitę ir Ugnę Bakanauskaitę.

 

Muzikai šiemet šventinį laikotarpį kviečia pasitikti šokio žingsniu – koncerte skambės skirtingų epochų ir kompozitorių menuetai, valsai, tango ir kiti instrumentiniai šokių žanrai.

 

Vakaro metu į skaidrią dėžutę suaukotos lėšos skiriamos labdaros ir paramos fondui „Rugutė“, globojančiam onkologinėmis ligomis serganius vaikus ir jų šeimas.

 

Koncertą ves ir apie fondo veiklą pasakos Gerūta Griniūtė ir Mantas Vilimas.

 

Įėjimas į renginį laisvas.

 

Siųskime Muzikinį linkėjimą kartu!

 

Daugiau informacijos: www.muzikinislinkėjimas.lt

 

 

Adresas: Didžioji g. 4, LT-01128 Vilnius
Tel. / faks. +370 5 261 1685
vpg@lndm.lt